Aanpak

DFM Aanpak

our concept

architectuur

Ieder DFM-project is een verhaal op zich, een verhaal dat wij samen met u schrijven. Wij zullen als architectenbureau steeds open naar uw wensen luisteren zonder het opleggen van specifieke stijlen of ideeën én dit in evenwicht met uw vooropgestelde budgettering.

Dit is enkel mogelijk doordat wij beschikken over een gevarieerd team van ontwerpers die in alle stijlen thuis zijn. Zowel het bouwen van stijlvolle landelijke projecten als het creëren van moderne strakke woningen zijn voor ons kantoor geen enkel probleem.

Daarnaast zijn wij binnen de architectuurmarkt op velen gebieden thuis. Van de residentiële woningbouw tot projectontwikkelingen, bedrijfsbouw en zorg- en schoolsector. Het zijn allen uitdagingen die wij met de nodige gedrevenheid aangaan!

totaalconcept

Wanneer wij samen aan dit bouwverhaal beginnen willen wij, als professional, u zo weinig mogelijk belasten met dit bouwproces. Het opmaken van planningen, communiceren tussen verschillende aannemingspartijen en controleren van administratie kan soms behoorlijk stressvol zijn. Wij nemen dit graag van u over! 

Zo zal u steeds een persoonlijk begeleiding krijgen vanaf de opstart van uw bouwproject tot de uiteindelijke oplevering. Zodoende hoeft u geen kostbare tijd te verspillen aan vakgebonden materie waarin u misschien niet thuis bent. 

Kortom, wij regelen alles binnen uw bouwtraject met het oog op al uw wensen en dit, zeker niet te vergeten, binnen een strak aan te houden budgettering. Het enige wat u rest zijn het nemen van leuke beslissingen inzake materialiteit en esthetische keuzes in afwerking.

"Ontwerpen reikt heden ten dage verder dan het bouwen van uw woning. Het is een proces van sfeer en uitstraling, het bouwen van uw thuis."

“Facebook review”

Op één jaar tijd hebben wij ons droomhuis zien ontstaan. Alleen dankzij de goede zorgen, de nauwgezette opvolging van de werken en de uitstekende kennis van zaken. Allemaal toppers bij DFM! Een hele grote dank je wel.

© dfm architecten 2021 - websolid